Anglikanskt

Så här används ordet Anglikanskt i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Mötet i Mecheln torde väl närmast ha betytt ett skickligt kyrkopolitiskt grepp från anglikanskt håll med dubbel syftning : att sondera opinionen med avseende på samförståndstanken på den romerska sidan och att för programmet om ett gemensamt etiskt arbete av de olika kristna kyrkosamfunden vinna de säkerligen stora kretsar inom den engelska kyrkan , vilka som villkor för ingående på detta program ställt en allvarlig hänvändelse till Rom .
  • ” Yttersta domen ” utspelar sig på ett anglikanskt prästseminarium , grundat av en excentrisk viktoriansk lady .
  • Bland annat ett anglikanskt kapell träffades och flera verkstäder som enligt israelisk militär användes som vapenfabriker .


Ordanalys

Anglikanskt består av elva bokstäver, varav tre vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.