Angelägenheterna

Så här används ordet Angelägenheterna i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Och därifrån far jag , sedan jag ordnat angelägenheterna vid mina gods och satt dem i säkra för valtares händer-vart far jag ?
  • Med litet tur kunde angelägenheterna i Kabin expedieras snabbt och en enda forcerad marsch , med regnen och hemlängtan att sporra trupperna , borde kunna se dem i trygghet hemma i Bekla inom några få dagar .
  • De har förvandlats till B-områden , där vi sköter de civila angelägenheterna och israelerna de militära , sade den palestinske ministern Saeb Areqat.I lördags meddelade Israel USA att tre personer inte är välkomna att ingå i den undersökningskommission som FN skall sända till flyktinglägret Jenin .


Ordanalys

Angelägenheterna består av 16 bokstäver, varav sju vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.