Andrasortering

Så här används ordet Andrasortering i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • På Grand Street , som hon upptäckte av en ren tillfällighet under en lång promenad en het sommardag när det var nästan folktomt , köpte hon en blå badannamönstrad pläd till halva priset , eftersom det var andrasortering .
  • - Sydafrika är turnerings sämsta lag och Slovenien och Spanien tillhör Europas andrasortering , säger Macchi enligt onefootball.com.Många brister kan överbryggas av ett stort självförtroende .
  • Enligt gruppen är det risk att kvinnliga yrkesofficerare blir en slags andrasortering oavsett individuella meriter .


Ordanalys

Andrasortering består av fjorton bokstäver, varav fem vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.