Andraplatsen

Så här används ordet Andraplatsen i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • I den kombinerade tävlingen var Westberg ytterst nära att vinna , men han fick nöja sig med andraplatsen , sedan han » en hel natt hållit den norska nationen i spänning » .
  • " Jag fattar inte " , sa en av de klansmän som bar iväg honom , " att denne man placerade sig på andraplatsen igår . "
  • Danmarks offensiv och vilja gav utslag , svenskarna föreföll inte direkt bedrövade över förlusten och andraplatsen i gruppen .


Ordanalys

Andraplatsen består av tolv bokstäver, varav fyra vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.