Andrahandsalternativet

Så här används ordet Andrahandsalternativet i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Därmed är det osäkert om åklagaren kommer att kunna driva igenom åtalet för mord och av samma anledning blir det svårt med andrahandsalternativet grovt vållande till annans död.Bobby dog av aspiration , det vill säga att han fått ner maginnehåll i lungorna så att de svullnat upp och varit omöjliga att andas med .
  • Men även andrahandsalternativet där vi sköter allt är också bra , anser Curt Malmborg , generaldirektör på Försäkringskassan .
  • Han anses vara den kandidat som står för " en ny riktning och nya idéer " , egenskaper som i Iowa rankas högre än " styrka och erfarenhet " .Han framstår därtill som det främsta andrahandsalternativet , och det kan få ...


Ordanalys

Andrahandsalternativet består av 22 bokstäver, varav åtta vokaler och fjorton konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.