Andningsorganen

Så här används ordet Andningsorganen i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Dessutom , enligt ett försök att förklara saken , ger alkaloiderna i dess pollen en känsla av att flyta som påminner om yrsel , och eftersom andningsorganen samtidigt irriteras , är det tydligen också möjligt att få en hallucination av att man drunknar .
  • Särskilt arvode lämnas för specifika insatser till 1 . patienter med psykisk ohälsa eller psykosomatiska problem , 2 . patienter med sjukdomar eller skador i andningsorganen eller i cirkulationssystemet , 3 . patienter med sjukdomar eller skador i nervsystemet , 4 . patienter med smärttillstånd eller funktionshinder på grund av reumatisk sjukdom , 5 . patienter med skador eller sjukdomar i rörelsesystemet , 6 . barn och ungdomar med funktionshinder eller sjukdom , och 7 . äldre med åldersrelaterade fysiska eller psykiska funktionshinder .
  • Därefter följer sjukdomar i andningsorganen , skador och förgiftningar och sjukdomar i matsmältningsorganen .


Ordanalys

  • Andningsorganen med betydelsen andnings|organ med innebörden lungor. Andningsorganen tillhör ordklassen substantiv. Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring. Olika böjningsformer på andnings|organ är t.ex Andningsorganet, Andningsorgan, Andningsorganen.

Obestämd form Andningsorgan
Bestämd form Andningsorganet
Bestämd form, pluralAndningsorganen

Andningsorganen består av 15 bokstäver, varav fem vokaler och tio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.