Analyserandet

Så här används ordet Analyserandet i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Borde man inte kicka hela bunten och överlåta analyserandet åt apor , eller guldfiskar ?
  • Anar man inte ett beskäftigt flin i mungipan ?Den helladdade Glenn-Calle " Ankan " Fjellström-Johansson-Hedman kippar inte ens efter andan , vänder sig bara snabbt mot bisittare Rit-Ola Wikegård-Nordahl som nickar bekräftande , innan han sväljer kroken och sätter i gång analyserandet så att till och med studiolamporna får små svettpär ...
  • Beslutet får konsekvenser , eftersom det inte låter sig förenas med kommenterandet och analyserandet på ledarplats i tidningen .


Ordanalys

Analyserandet består av tretton bokstäver, varav sex vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.