Amorteringar

Så här används ordet Amorteringar i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Mikael var säker på att det inte handlade om kärlek - åtminstone inte kärlek av det traditionella slag som leder till gemensam bostad , amorteringar , julgran och barn .
  • Då i slutet av november förfallna belopp i räntor och amorteringar icke betalades , protesterade de europeiska obligationsinnehavarna .
  • De finansiella svårigheterna för Turkiet föranledde franska och engelska innehavare av turkiska obligationer att utsända delegater till Ankara ( Angora ) för att konferera med regeringen och framhålla nödvändigheten av att räntor och amorteringar ordentligt erlades .


Ordanalys

  • Amorteringar med betydelsen amortering med innebörden avbetalning. Amorteringar tillhör ordklassen substantiv. Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring. Olika böjningsformer på amortering är t.ex Amorteringen, Amorteringar.

Obestämd form Amorteringar
Bestämd form Amorteringen
Bestämd form, plural

Amorteringar består av tolv bokstäver, varav fem vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.