Amerikanerna

Så här används ordet Amerikanerna i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Under de tre veckorna sedan D-day har det hittills inte varit en enda dag utan regn och stormar , såväl här som i Frankrike , men den oturen hindrar inte engelsmännen och amerikanerna att visa sin enorma styrka , och som de gör det !
  • Vid CavendishIaboratoriet i London finns en generator för två millioner volt av denna typ , och amerikanerna ha gått ännu längre .
  • Även på detta område har emellertid en avspänning inträtt , sedan amerikanerna lojalt funnit sig i den liberale presidentkandidaten general Moncadas seger vid presidentvalet och därefter högst väsentligt reducerat sina ockupationstruppers numerär .


Ordanalys

  • Amerikanerna med betydelsen amerikanare med innebörden amerikan. Amerikanerna tillhör ordklassen substantiv. Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring. Olika böjningsformer på amerikanare är t.ex Amerikanaren, Amerikanare, Amerikanarna.
  • Amerikanerna med betydelsen amerikanare med innebörden (stor) amerikansk bil. Amerikanerna tillhör ordklassen substantiv. Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring. Olika böjningsformer på amerikanare är t.ex Amerikanaren, Amerikanare, Amerikanarna.

Obestämd form Amerikanare
Bestämd form Amerikanaren
Bestämd form, pluralAmerikanarna

Amerikanerna består av tolv bokstäver, varav sex vokaler och sex konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.