Amerikanare

Så här används ordet Amerikanare i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Ett gott stöd för den Castleska uppfattningen lämnades av ett par andra amerikanare , Sturgis och Isaacs , som 1930 visade , att pulveriserad svinmage utövar samma verkan mot perniciös anämi , som redan befunnits tillkomma leverextrakt samt maginnehåll , upphämtat från en normal individs magsäck .
  • För hundår blir det , var lugn för det , jag har seglat med amerikanare , så jag vet vad som fordras .
  • Det hände vid denna tid , att några rika amerikanare kommo på den tanken att hyra en stor ångbåt för att göra en lustresa över till den gamla världen .


Ordanalys

  • Amerikanare med betydelsen amerikanare med innebörden amerikan. Amerikanare tillhör ordklassen substantiv. Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring. Olika böjningsformer på amerikanare är t.ex Amerikanaren, Amerikanare, Amerikanarna.
  • Amerikanare med betydelsen amerikanare med innebörden (stor) amerikansk bil. Amerikanare tillhör ordklassen substantiv. Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring. Olika böjningsformer på amerikanare är t.ex Amerikanaren, Amerikanare, Amerikanarna.

Obestämd form Amerikanare
Bestämd form Amerikanaren
Bestämd form, pluralAmerikanarna

Amerikanare består av elva bokstäver, varav sex vokaler och fem konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.