Ambulanspersonal

Så här används ordet Ambulanspersonal i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • När polis och ambulanspersonal hämtade slagskämparna blev den aggressive desperat på nytt och konstaplarna hade visst besvär med att få in honom i bilen .
  • Här la Dagmar handen på Hilmas ena arm för att få stopp på denna plötsliga och malplacerade självsäkerhet hos den stackars övergivna , djupt beklagansvärda unga hustru vars make , under själva bröllopsnatten övermannades av polis och ambulanspersonal och fördes till dårhus .
  • Malm arbetar inom organisationen International Solidarity Movement och har agerat mänsklig sköld åt palestinsk ambulanspersonal på Västbanken .


Ordanalys

Ambulanspersonal består av 16 bokstäver, varav sex vokaler och tio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.