Ambitionerna

Så här används ordet Ambitionerna i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • För den enda riktiga invändningen -- och den gäller både residenset , domkyrkan , stadshotellet och det lilla kafferosteriet som vill bli stort -- är att prestationerna , ambitionerna och fullödigheterna faktiskt är vettlösa och att tankarna om en enastående karlstadmoral faktiskt är obegripliga .
  • När man blir osäker och inte ens fröken Holm vill begripa vettlösheterna under henne flyr man ner i den fasta eller som det heter gedigna grunden , geologin , där man återförenas med den rotvälska man flytt från : ambitionerna , prestationerna , fullödigheten .
  • Historien , folkkaraktärerna , sederna , klädedräkterna , matkulturerna , de arkitektoniska egenheterna , de små inneboende människorna , ägarna , småhandlarna , ambitionerna och slagsmålen , den veckade grunden och den tillfälliga och skiftande vegetationen borde naturligtvis ses som genom ett fönster i tryckcabinen på trettontusen meters höjd .


Ordanalys

Ambitionerna består av tolv bokstäver, varav sex vokaler och sex konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.