Ambitiösare

Så här används ordet Ambitiösare i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Höstsäsongen inleddes med en älskvärd engelsk familjekomedi , » Guldbröllop » av Dodie Smith , där Pauline Brunius hade tillfälle att med lika stor kunnighet som smak briljera med sin behärskning av hela registret från det komiska till det behagligt sentimentala ; mycken glädje hade man också av Olof Winnerstrand och Märta Ekström , Kjeld Abells » Anna Sophic Hedvig » var då betydligt ambitiösare : med detta stycke , på en gång idédrama och kriminalpjäs , har Abell skrivit ett » riktigt » , realistiskt skådespel , inte som tidigare fört fram en graciös och spydig saga på scenen .
  • Flickorna var ambitiösare men deras ansträngningar slöks också av vintermörkret .
  • Men hade de gjort en ambitiösare dödsfallsutredning hade den väl lett till en förundersökning .


Ordanalys

Ambitiösare består av elva bokstäver, varav sex vokaler och fem konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.