Amatörensembler

Så här används ordet Amatörensembler i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • De blev de stora förebilderna för alla de tusentals amatörensembler som bildades i Jugoslavien under efterkrigstiden .
  • Medan Vera Dolinajs ställning som expressiv specialist grundar sig på formell ledarutbildning och de många åren som professionell dansös i Jugoslaviens mest berömda folklorensemble , är Rades expertis alltså helt och hållet grundad på lång praktik som entusiastisk medlem i flera olika amatörensembler .
  • Till auditionen kom många förhoppningsfulla dansörer med erfarenhet från byarnas och småstädernas informella dansliv eller från städernas mer formellt organiserade kurser och amatörensembler .


Ordanalys

Amatörensembler består av 15 bokstäver, varav sex vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.