Alternativmedicin

Så här används ordet Alternativmedicin i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Ett problem i denna modell blir naturligtvis om patienten / kunden väljer att spendera sin check på alternativmedicin .
  • Michael Baum , professor emeritus i kirurgi vid University College London , har tröttnat på prinsens ständiga reklam för alternativmedicin .
  • I antologin har de samlat nitton bidrag med titlar som Arkeologi och helig geometri , Kan själen lämna kroppen ? , Eldprov , Är kreationismen vetenskapligt hållbar ? , Kvacksalveri och alternativmedicin , Raser och Gener , Parapsykologins problem och Pseudovetens-kap vid svenska universitet .


Ordanalys

Alternativmedicin består av 17 bokstäver, varav sju vokaler och tio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.