Alltsomoftast

Så här används ordet Alltsomoftast i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Därför strunta vi , även de bästa bland oss , alltsomoftast i det rätta och vederkvicka oss med det orätta .
  • Hans tankar hade alltsomoftast ruvat över det fälttåg , han före sin resa beslutit öppna mot mäster Gudmunds " minnen " , ovanor och kätterska föreställningar , och angreppet på nämnda stock skulle varda likasom ett lekande förspel till striden .
  • Det är det ju alltsomoftast ; frågan är om man inte själv ibland ställer till det så med flit , så att det som kunde vara obemärkt blir till en bomb av flerårsgammalt krut .


Ordanalys

Alltsomoftast består av tretton bokstäver, varav fyra vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.