Alligatorer

Så här används ordet Alligatorer i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Branta områden hade gjorts till brådstup och på ett ställe hade ett kärrs avflöde förvandlats till en grund sjö -- uttorkad vid den här årstiden -- där små alligatorer från fastlandet hade släppts för att växa och bli farliga .
  • Men saken var den att min far visste mindre än han själv trodde om de stora katterna -- katterna som väger dubbelt så mycket som en vuxen karl , slår boskap och alligatorer och bräcker upp sköldpaddans skal när hon går i land för att lägga sina ägg .
  • Totalt testades 60 alligatorer och krokodiler under åtta dagar , skriver TT .


Ordanalys

Alligatorer består av elva bokstäver, varav fem vokaler och sex konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.