Allhärskare

Så här används ordet Allhärskare i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Hur måtte det inte ha oroat de män , som hade ärvt de gamla herrgårdarna och bruken utmed Lövens långa sjö , dessa män , som ännu visste att berätta om stolta kavaljersbragder , som regerade på sina gårdar som allhärskare , som avgjorde alla ärenden på sockenstämmorna och blev firade som konungar på sina födelsedagar , hur måtte det inte ha ängslat dem , då det inträffade på den ena gården efter den andra , att äktenskapen inte välsignades med söner , då deras fruar , som i allt annat var dem lydiga och underdåniga , tycktes ha ingått en ondskefull sammansvärjning att inte föda till världen något annat än döttrar .


Ordanalys

Allhärskare består av elva bokstäver, varav fyra vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.