Allförlåtande

Så här används ordet Allförlåtande i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Ja , han var i stånd att inbegripa alla hennes fel i sin kärleks allförlåtande lösning , men bara på ett villkor : att hon lydigt lade sig i den här lösningen , att hon aldrig var någon annanstans än i detta kärlekens badkar , att hon inte med en tanke flydde från det här badkaret , att hon var helt nersänkt under hans tankars och ords yta , att hon var fördjupad i hans värld , och att hon aldrig med en enda liten bit av sin kropp var i en annan värld .
  • Det finns något oförsonligt och nästan hätskt i detta uppradande av olika hatobjekt , långt ifrån olika föreställningar om kristen ödmjukhet och kristet allförlåtande .
  • / Jag hatar den som anpassar sig till alla . ” Det finns något oförsonligt och nästan hätskt i detta uppradande av olika hatobjekt , långt ifrån olika föreställningar om kristen ödmjukhet och kristet allförlåtande .


Ordanalys

Allförlåtande består av tretton bokstäver, varav fem vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.