Allestädesnärvaro

Så här används ordet Allestädesnärvaro i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Men resan var bara en parodi på en hemlig kallelse , som förde mig till muren i Berlin enbart för att jag skulle undergå den rituella lemlästning som krävdes för att uppnå en annan allestädesnärvaro .
  • Detta hopp är att den falska allestädesnärvaro som Jeans flykt tvingar mig till kommer att utmynna -- om min lika-bror förblir definitivt oanträffbar -- i något oerhört , otänkbart , men som man borde kalla verklig allestädesnärvaro .


Ordanalys

Allestädesnärvaro består av 17 bokstäver, varav sju vokaler och tio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.