Alldagligheten

Så här används ordet Alldagligheten i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Men när vi jämför vad dessa män i verkligheten var , medelmåttigheten hos somliga , falskheten hos andra och alldagligheten hos de flesta , med Kenningtons upphöjda varelser stöts vi bort liksom av ett oäkta verk vilket konstnären egentligen inte medvetet har skapat utan snarare såsom ett medium och i kraft av sin sensitivitet har förmåtts att skapa av en stark men oren ande " .
  • Men den betryggande alldagligheten dominerar totalt .


Ordanalys

Alldagligheten består av fjorton bokstäver, varav fem vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.