Alkoholfritt

Så här används ordet Alkoholfritt i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • 1 cl koncentrerad svartvinbärssaft 15 cl torrt mousserande alkoholfritt vin Kyl ett champagneglas och de båda flaskorna under ett par timmar .
  • Marsupilami Cocktail av fina smaker , och känns inte som ett alkoholfritt alternativ utan som om du pressat en apelsinklyfta i en campari-tonic .
  • Solnadals Värdshus välkomnar dig som har DN-kort att besöka våra kulturkvällar " Mat & Muntrationer " för 115 kr inkl ett glas vin / alkoholfritt per person ( ord 150 kr ) under oktober-december .


Ordanalys

Alkoholfritt består av tolv bokstäver, varav fyra vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.