Alkoholforskare

Så här används ordet Alkoholforskare i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Storkonsumenterna eller problemdrickarna har blivit fler , och de har ökat sin konsumtion , säger Anders Romelsjö , alkoholforskare vid Centrum för socialvetenskaplig alkohol- och drogforskning , Sorad .
  • Människor underskattar gärna sin alkoholkonsumtion och de som dricker mest når vi aldrig , säger Håkan Leifman , alkoholforskare vid Sorad .
  • Tingsrättens dom som kom i måndags blev en överraskning för såväl alkoholforskare som nykterhetsrörelsens representanter och statssekreterare .


Ordanalys

Alkoholforskare består av 15 bokstäver, varav sex vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.