Akvarellpapper

Så här används ordet Akvarellpapper i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Som alltid var blomman pressad , omsorgsfullt monterad på akvarellpapper och placerad bakom glas i en enkel ram i formatet 2.9 x 16 centimeter .
  • Snygga fotoalbum ligger också framme hos Crimson Färglabb på Söder i Stockholm tillsammans med förstoringar på elegant akvarellpapper eller rent av på duk .
  • Den fotokonst Thor Jonsson skapar är handgjord i mörkrummet , inget digitalt arbete , bara svartvit trettiofemmillimeters negativ film som han sedan trycker på akvarellpapper .


Ordanalys

Akvarellpapper består av fjorton bokstäver, varav fem vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.