Akvarellist

Så här används ordet Akvarellist i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • K. Sallinen presenterades som akvarellist av sin gamle gynnare , konsthandlaren Gösta Stenman , som efter sin överflyttning lit Sverige huvudsakligen sysslat med gammal konst , varav han visade en vacker samling på en jubileumsutställning med anledning av sin 25-åriga verksamhet som konsthandlare .
  • Jämte nedan behandlade utställningar av tysk bokkonst och finsk konstindustri förekommo även några separatutställningar av finska konstnärer , av vilka de mest betydande voro Wäino Aaltonens stora skulpturutställning i Nationalmuseum och Gösta Stermans presentation av den särskilt som akvarellist märklige Juho Mäkelä .
  • Som målare kan Härdelin vara på samma gång japansk tuschkonstnär , idyllisk akvarellist och abstrakt oljemålare .


Ordanalys

Akvarellist består av elva bokstäver, varav fyra vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.