Ajajaj-sjukan

Så här används ordet Ajajaj-sjukan i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Karin klättrade i skåpen och letade efter lämpliga skålar och fat av porslin och mumlade , om jag lägger potatissalladen i den här ... men herregud , det är ju keramik och det får man ajajaj-sjukan av och då går vi sönder när vi försöker kramas , men aluminiumfolie , nej det är nog farligt kvicksilver i , det syns ju , varför har jag inte begripit det förut ... men gladpack då ... nej det är vanlig plast ...


Ordanalys

Ajajaj-sjukan består av tretton bokstäver, varav fem vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.