Aitosuomalaisuus

Så här används ordet Aitosuomalaisuus i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • - Båda aktionerna kunna ställas i samband med det mäktiga uppsving , som den äktfinska rörelser , ( » aitosuomalaisuus » ) under året haft att anteckna och som den 1 mars erhöll sin organisatoriska bekräftelse , då de äktfinska klubbarna i hela landet sammanslötos till ett äktfinskt riksförbund under professor I . Leiviskäs ledning och med uttrycklig uppgift » att bekämpa svenskheten i alla dess yttringar » .


Ordanalys

Aitosuomalaisuus består av 16 bokstäver, varav tio vokaler och sex konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.