Agrarflörtande

Så här används ordet Agrarflörtande i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Jönsson gör den tänkvärda iakttagelsen att många av dessa produkter , alltså både de agrarflörtande och de sportigt urbana , försöker aktivera föreställningar om olika slags tid : ” Att halsa en islatte i plastflaska på väg till pendeltåget skapar en speciell rytm , liksom filmjölken i djup tallrik på en morgonsolig veranda . ” Apropå latte kan man tillägga att det under mejeripropagandans storhetsperiod så förhatliga kaffet under senare år ironiskt nog blivit en viktig draghjälp för mejeribolagen , eftersom ungdomars kaffefavoriter ofta är mjölkblandningar .


Ordanalys

Agrarflörtande består av fjorton bokstäver, varav fem vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.