Aggressioner

Så här används ordet Aggressioner i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Jag tänkte att Lawrence kanske skulle kunna uttrycka några av sina aggressioner -- han måste ju ha en ilska någonstans .
  • Så dig har jag inga aggressioner mot , ännu . "
  • " Hemterapeuten kan göra mycket nytta när det gäller att fånga upp all den energi i en familj , som annars lätt blir till aggressioner mot samhället eller övriga familjemedlemmar .


Ordanalys

  • Aggressioner med betydelsen aggression med innebörden stridslystet uppträdande, fientliga känslor; angrepp. Aggressioner tillhör ordklassen substantiv. Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring. Olika böjningsformer på aggression är t.ex Aggressionen, Aggressioner.

Obestämd form Aggressioner
Bestämd form Aggressionen
Bestämd form, plural

Aggressioner består av tolv bokstäver, varav fem vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.