Age-betonad

Så här används ordet Age-betonad i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Också Franklin – som definitivt inte har något till övers för de äldre vita männen – är kritisk mot exempelvis Bell Hooks , en gång högst reputerlig afroamerikansk teoretiker , numera snarare författare till snabbt tillkomna självhjälpsböcker , samt mot Jane Tompkins vars universitetspedagogik är starkt new age-betonad : hon vill komma ifrån allt vad kritik och utvärdering heter och istället utveckla det som populärpsykologin kallar det inre barnet hos sina studenter .


Ordanalys

Age-betonad består av elva bokstäver, varav fem vokaler och sex konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.