Aftonrodnaden

Så här används ordet Aftonrodnaden i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Den kosmiska aftonrodnaden .
  • När aftonrodnaden slog upp västerns port , då undrade hon om han inte skulle träda ut ur den , strålande av mild glans , följd av en här av miljoner änglar , och tåga förbi henne och tillåta , att hon vidrörde fållen av hans mantel .
  • Han såg hur solen plötsligt föll som en lysande sten i havet , och hur aftonrodnaden steg upp från de blåa golven som en vägg av röda ädelstenar i väster .


Ordanalys

Aftonrodnaden består av tretton bokstäver, varav fem vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.