Afrikansk-amerikanska

Så här används ordet Afrikansk-amerikanska i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Tron på ordens och berättelsernas kraft att bokstavligen rädda liv utmärker det mesta bell hooks skriver liksom det ambivalenta förhållandet till barndomen och den afrikansk-amerikanska kulturen .
  • Om det finns några afrikansk-amerikanska representanter för country noir har jag inte upptäckt dem ännu – genren tycks åtminstone än så länge vara helt ” vit ” .
  • Thorklid Amid / ScanpixMary J Blige har en av de stora rösterna i dagens afrikansk-amerikanska popmusik , skriver Magnus Eriksson efter konserten i Köpenhamn .


Ordanalys

Afrikansk-amerikanska består av 21 bokstäver, varav åtta vokaler och tretton konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.