Afrikaniserats

Så här används ordet Afrikaniserats i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Det hade en gång i världen varit en indiskägd butik , berättade han , där safariledarna laddade upp med lager av vin och sprit , färska grönsaker och konserver , men vid det här laget hade den för länge sedan afrikaniserats och nu gapade hyllorna i huvudsak tomma med bara litet lokala produkter till försäljning , säckar av det majsmjöl som här kallades posho , övermogna meloner där flugorna krälade i lager , rotsaker som jag aldrig skådat tidigare .


Ordanalys

Afrikaniserats består av fjorton bokstäver, varav sex vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.