Afrikanerna

Så här används ordet Afrikanerna i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Lägret kom så småningom till ro igen , men det dröjde länge innan jag somnade , och när jag väl gjort det kändes det som om jag väcktes nästan genast igen när den närmaste vaktposten fick avlösning och de båda afrikanerna växlade några ord .
  • Det blåste upp litet och vinden fick palmbladen ovanför oss att rassla mot varandra , månen hånflinade mot oss , skevare än någonsin , och sedan hörde vi äntligen rop och de båda afrikanerna kom tillbaka med ett gammalt fisknät fullt med tilapia , allesammans rensade och urtagna .
  • Plötsligt exploderade hela lägret i rop och skrik när afrikanerna vaknade och kom uttumlande ur tälten , och sedan dök Kirby-Smith upp med ett gevär i handen .


Ordanalys

Afrikanerna består av elva bokstäver, varav fem vokaler och sex konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.