Affischerat

Så här används ordet Affischerat i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Fråga är endast , om det försiktiga omnämnandet av Monroedoktrinen skall från ratifikation avskräcka ett antal sydamerikanska stater , vilka tidigare affischerat en viss tvekan och som förmodligen uteblivit , om denna doktrin uttryckligen gjorts till föremål för ett officiellt amerikanskt ratifikationsförbehåll .
  • - Jag har själv varit ute och affischerat inför föreställningar och sådana saker , men det är ju oerhört frustrerande att spela inför människor som ger fullständigt fan i att jag står där , eller till och med tycker att jag stör .
  • Upprörda resenärer kontaktade på måndagsmorgonen polisen om att Nationell ungdom på nytt affischerat vid stationen i Rotebro .


Ordanalys

  • Affischerat med betydelsen affischerar med innebörden sätta upp affisch(er). Affischerat tillhör ordklassen verb. Verb är något du kan göra, till exempel se och höra. Olika böjningsformer på affischerar är t.ex Affischerade, Affischerat, Affischera.

Grundform (Verb) att Affischera
Nutidaffischerar
DåtidAffischerade
Supinum har/haft Affischerat
Imperativ Affischera

Affischerat består av elva bokstäver, varav fyra vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.