Affekttillstånd

Så här används ordet Affekttillstånd i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Han kunde uppamma en ömhet inför människan som kropp , men denna ömhet kom inte från hans känsloliv utan strömmade till från ett affekttillstånd lika avpersonifierat som en uppkastning eller en tarmtömning .
  • - Nej , det kan helt enkelt vara så att han inte minns , på grund av att han gått in i ett affekttillstånd .
  • Det farligaste , och på sikt mest destruktiva , med anknytningstrauman är just att barnet lämnas alldeles ensamt i sina outhärdliga affekttillstånd , att det inte finns någon som tänker på vad barnet känner och tänker .


Ordanalys

Affekttillstånd består av 15 bokstäver, varav fyra vokaler och elva konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.