Affärstidningen

Så här används ordet Affärstidningen i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Svenska Dagbladet har stämt Finans Vision i Marknadsdomstolen för reklamen om att den är den största dagliga affärstidningen i Stockholm .
  • För en månad sedan återgav den finländska affärstidningen Kauppalehti rykten i svang om att svenska SSAB och finländska Rautaruukki var fusionskandidater , således en nordisk lösning .
  • Den finländska affärstidningen Taloussanomat skriver på onsdagen att förhandlingar om en sammanslagning av flygbolagen SAS och Finnair har förts på hög politisk nivå .


Ordanalys

Affärstidningen består av 15 bokstäver, varav fem vokaler och tio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.