Adoptionsbyrån

Så här används ordet Adoptionsbyrån i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Han pratade ivrigt om någonting och emellanåt tittade han upp på Jack nästan förstulet med skygga ögon av samma mörka färg som Jacks -- färgmässigt passade de bra ihop , de såg ut som far och son , något som de hade varit belåtna med på adoptionsbyrån , men som Jack hade uppfattat som en trivial detalj , nästan en förolämpning mot honom ; nu tyckte han att det var ett underbart sammanträffande .
  • " Du kan säga åt mig att gå till adoptionsbyrån på avtalad tid eller att lämna återbud .
  • Som förebilder för den planerade adoptionsbyrån står USA och Storbritannien , där organisationer redan i dag förmedlar adoptioner internationellt till föräldrapar av samma kön .


Ordanalys

Adoptionsbyrån består av fjorton bokstäver, varav sex vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.