Administrationens

Så här används ordet Administrationens i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Ty jag är ju trots allt häktad -- " gripen " som det heter på administrationens hycklande språk -- och jag befinner mig i Svarta-Maja på väg till fängelset .
  • Ett av dessa områden är , dessvärre när vi diskuterar just denna praktiska fråga , att skifta över svenskt stöd från den palestinska sidan till den israeliska så att svensk politik blir mer i , vad ska jag säga , mer i samklang med den amerikanska administrationens politik .
  • MELLANÖSTERN | Kampen mot terrorismen Onsdagens mordiska terrordåd av Islamiska jihad i Megiddo , som dödade 17 personer och skadade 40 , fick i går ett begränsat israeliskt svar i form av ett kortare angrepp på den palestinska administrationens högkvarter .


Ordanalys

  • Administrationens med betydelsen administration med innebörden förvaltning; statsförvaltning. Administrationens tillhör ordklassen substantiv. Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring. Olika böjningsformer på administration är t.ex Administrationen, Administrationer.

Obestämd form Administrationer
Bestämd form Administrationen
Bestämd form, plural

Administrationens består av 17 bokstäver, varav sju vokaler och tio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.