Accepteras.-

Så här används ordet Accepteras.- i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Det började på Mosebacke med " Omogna killar " , Özz Nûjens , Måns Möllers och Patrik Larssons show för ett år sedan.- Jag blev så himla glad över att de gjorde tvättäkta trams , säger Anna-Lena Brundin som genast började fundera över om tjejer skulle kunna tramsa på samma sätt - och om det i så fall skulle accepteras.- Redan dagen efter bildade jag gruppen En liten jävla med Ann Westin , Zeid Andersson och Yvonne Skattberg .


Ordanalys

Accepteras.- består av tolv bokstäver, varav fyra vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.