Absurdismen

Så här används ordet Absurdismen i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Den frejdiga och naiva förtjusningen i det ekivoka , den hejiga absurdismen , en samhällskritik som i djupsinne och skarpsyn befinner sig i nivå med Magnus Uggla : allt framfört på ohejdad ordbehandlarprosa och med en strid ström av knasiga infall som får Irving att framstå som Ole Söltoft-generationens motsvarighet till Lasse OÕMånsson .
  • Så brukar man enkelt beskriva den ryska gruppen Akhe som genomför sina föreställningar helt utan ord.Handlingarna är fragmentariska och har rötter i den ryska absurdismen .
  • Här regerade absurdismen : den kunde vara kritisk , men framför allt var den rolig .


Ordanalys

Absurdismen består av elva bokstäver, varav fyra vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.