A-kasseersättning

Så här används ordet A-kasseersättning i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Det tydligaste är att Göran Persson förlorar väljare trots att han nu har börjat droppa valfläsk i form av en diffus vårdgaranti och en uttalad förhoppning om att den första maj kunna slänga till LO-medlemmarna ett köttben bestående av höjd a-kasseersättning .
  • En hög a-kasseersättning måste inte betyda att det blir svårare att få ut arbetslösa i arbete .
  • Ovanpå detta kommer att finansministern nyligen utlovade en höjning av inkomsttaket för a-kasseersättning , vilket uppskattas kosta staten 1,5 miljarder kronor i år och 3 miljarder kronor under nästa år.Summan blir , beräknar Nordea , att statens utgiftstak spräcks med 10 miljarder kronor 2002 och 14 miljarder 2003 .


Ordanalys

A-kasseersättning består av 17 bokstäver, varav sex vokaler och elva konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.