70-åringen

Så här används ordet 70-åringen i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • I december drogs uppmärksamheten i första rummet till Alf Munthes koloristiskt fina porträtt och landskap i Konstakademien samt till 70-åringen James Paulis minutiösa landskapsbilder hos Gummeson .
  • Nu vet jag inte vad vi ska ta oss till , suckar 70-åringen .
  • - Happy birthday , Mr President , utropar Tony Blair i ett öppet brev i tidningen Paris-Match.Där kallar Blair den långe och omvittnat glupske 70-åringen " en stor man , i alla ordets betydelser " .


Ordanalys

70-åringen består av tio bokstäver, varav tre vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.