68-rörelsens

Så här används ordet 68-rörelsens i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Rolins roman kan tjäna som exempel på Ross forskning , så som Salomon återger den : ” dagens historieskrivning har förvandlat 68-rörelsens protester mot kapitalism , amerikansk imperialism och gaullism till en mild , sympatisk och poetisk ungdomsrevolt och livsstilsreform . ” I en roman är det dessutom fritt fram att tillrättalägga historien och fabulera .
  • 1994 sände jag ut en sån volym om 68-rörelsens mångåriga förstörelse av debatten ( " Vänstern och tyranniet " ) .
  • Det kan också ses som en stillsam drift med 68-rörelsens alla vänsterfraktioner , bekräftar Gustavo Aguerre : - Nu skall alla konstnärer vara politiska , det är sista flugan .


Ordanalys

68-rörelsens består av tolv bokstäver, varav tre vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.