55-åringen

Så här används ordet 55-åringen i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Enligt ett pressmeddelande från PSV Eindhoven är 55-åringen överens med den holländska klubben om ett tvåårskontrakt.Hiddink har dock tidigare sagt att han kan tjänstgöra som rådgivare åt Sydkoreas fotbollsförbund i förberedelserna inför nästa fotbolls-VM , i Tyskland om fyra år.Holländaren blev nationalhjälte ...
  • Enligt ett pressmeddelande från PSV Eindhoven är 55-åringen överens med den holländska klubben om ett tvåårskontrakt .


Ordanalys

55-åringen består av tio bokstäver, varav tre vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.