21-strängade

Så här används ordet 21-strängade i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • De magiska klangerna från den 21-strängade lutan " kora " och träxylofonen " balafon " har burit ut senegalesisk musik över världen .
  • Numera lär sig både afrikanska kvinnor och intresserade svenskar att hantera det 21-strängade instrumentet , och det är bara positivt , tycker Njie .
  • Västafrikas mest prestigefyllda stränginstrument har alltid varit kora , den 21-strängade harplutan med sin porlande silverklang och vördnadsbjudande utseende .


Ordanalys

21-strängade består av tolv bokstäver, varav tre vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.