20-årsjubileum

Så här används ordet 20-årsjubileum i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • I Hälsingborg inordnades en » sydsvensk musikfest » av Svenska musikerförbundet , som detta år även firade sitt 20-årsjubileum .
  • Sydsvenska Filharmoniska Föreningen i Malmö har firat sitt 20-årsjubileum med en Hallénkonsert under komponistens ledning , och i Västerås har Musiksällskapet givit 2 konserter i samband med Rudbeckiusminnets firande .
  • I september firade Knutsson 20-årsjubileum som frågeledare i radio med några program , som med inspelningarnas hjälp på ett roande sätt knöt samman nu och då .


Ordanalys

20-årsjubileum består av fjorton bokstäver, varav fem vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.