2-1-ledning

Så här används ordet 2-1-ledning i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Då kvitterade Niklas Larsson göteborgarnas 2-1-ledning - och som om inte det var nog .
  • Café Opera har vaknat till liv i Superettan.På lördagen kom femte segern på sex matcher - och än en gång avgjorde stockholmarna i slutminuten.Fjolårsallsvenska Häcken trodde på seger när två minuter återstod på Kristinebergs IP.Då kvitterade Niklas Larsson göteborgarnas 2-1-ledning - och som om inte det var nog .
  • Paret Nicolas Escude / Fabrice Santoro ordnade 2-1-ledning i matcher efter seger mot Rysslands Jevgenij Kafelnikov / Marat Safin i lördagens dubbel .


Ordanalys

2-1-ledning består av elva bokstäver, varav två vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.