1800-talets

Så här används ordet 1800-talets i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • a . med Rubens och Gaspard Netscher , och bland 1800-talets mästare kan nämnas Corot .
  • Med hela instinkten av sin humana livskänsla , sitt omutliga rättspatos och sin på 1800-talets bästa traditioner grundade samhällsåskådning reagerade han likväl i ord och gärning intensivt mot den anda och mot de metoder , vari vedergällningen från tysk sida under senare år framträtt .
  • Och slutligen visades i Svensk-franska konstgalleriet i maj ett av italienska staten gjort urval av Italiens akademiska konst under 1800-talets senare del .


Ordanalys

1800-talets består av elva bokstäver, varav två vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.