18.30-tiden

Så här används ordet 18.30-tiden i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Precis när mötet höll på att avslutas vid 18.30-tiden nådde den propalestinska gruppen fram som marscherat från Sergels torg .
  • Men framför allt handlade det om att stoppa antisemitismen.Precis när mötet höll på att avslutas vid 18.30-tiden nådde den propalestinska gruppen som marscherat från Sergels torg fram .
  • Precis när mötet höll på att avslutas vid 18.30-tiden nådde den propalestinska gruppen som marscherat från Sergels torg fram .


Ordanalys

18.30-tiden består av elva bokstäver, varav två vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:








Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.




Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.